Blog & Events AIS VISION SYSTEMS

BLOG

Cas d’èxit: Millorant la qualitat i precisió en la verificació d’etiquetes amb el V275 per a OPERON

Cas d’èxit: Millorant la qualitat i precisió en la verificació d’etiquetes amb el V275 per a OPERON

07 - 06 - 2023

En el competitiu mercat del sector sanitari, la qualitat i la precisió són factors clau per assegurar el compliment de les regulacions i satisfer les demandes dels clients. Per això, AIS Vision Systems, líder en solucions d’inspecció, ens enorgulleix presentar un emocionant cas d’èxit en col·laboració amb OPERON, una reconeguda empresa dedicada al disseny, desenvolupament, fabricació i distribució de productes sanitaris per al diagnòstic in vitro. En aquest article, explorarem com AIS Vision Systems va ajudar OPERON a implementar una solució de verificació d’etiquetes de darrera generació, superant desafiaments i obtenint resultats destacats.

 

OPERON, amb seu a Saragossa, Espanya, és una empresa amb una àmplia trajectòria en el sector sanitari. Amb un enfocament en la fabricació de productes sanitaris per al diagnòstic in vitro, OPERON ha establert la seva reputació oferint productes d’alta qualitat a nivell mundial. OPERON atén clients multinacionals del sector farmacèutic en mercats clau com Europa i Estats Units.

Situació prèvia i desafiament:

OPERON s’enfrontava a un desafiament important: necessitaven una solució que els permetés imprimir i verificar el 100% de les etiquetes i cintes impresses utilitzades en els seus productes. Això implicava la detecció de defectes, la verificació de codis 1D i 2D, i la inspecció de qualitat d’impressió segons les normes ISO 15415/15416. L’absència d’un sistema d’inspecció integral havia portat OPERON a dependre de verificacions manuals basades en mostres, el que era insuficient per complir amb els alts estàndards de qualitat exigits pels seus clients.

Solució implementada:

OPERON va recórrer a AIS Vision Systems, experts en solucions d’inspecció, per abordar aquest desafiament. Vam subministrar i implementar un sistema de verificació de darrera generació, el V275, per complementar el sistema LVS7510 existent. El LVS V275, integrat a la impressora Zebra ZT610 de 600 DPI, va permetre una major resolució i compliment de les normes ISO per als codis 1D i 2D impresos. Aquesta solució ampliada va permetre a OPERON imprimir i verificar etiquetes de menor mida, a partir de 20 mm d’amplada, cosa que no era possible amb el sistema anterior.

Avantatges i beneficis per a OPERON:

La implementació de la solució de verificació d’etiquetes d’AIS Vision Systems va proporcionar a OPERON una sèrie d’avantatges i beneficis significatius.

  • Millora significativa en la qualitat d’impressió dels símbols 1D i 2D ISO/GS1, garantint una major llegibilitat i precisió.
  • Possibilitat d’imprimir i verificar etiquetes de menor mida (a partir de 20 mm d’amplada), la qual cosa permet una major flexibilitat en els dissenys i formats d’etiquetes.
  • Compliment de regulacions importants com la UDI de la FDA i la MDR de la UE, així com la DSCSA de la FDA i la Directiva sobre medicaments falsificats de la UE.
  • Reducció significativa de productes rebutjats i reemborsaments de distribuïdors, millorant la rendibilitat, evitant pèrdues econòmiques i la confiança dels clients.
  • Major eficiència en el procés d’inspecció i verificació d’etiquetes, estalviant temps i recursos.
  • Suport tècnic continu per part d’AIS Vision Systems, oferint assistència en cas de dubtes, formacions o contratemps.

Implementació exitosa i satisfactòria:

AIS Vision Systems va jugar un paper fonamental en la implementació exitosa d’aquesta solució. No només van subministrar l’equipament necessari, sinó que també van proporcionar serveis d’instal·lació, configuració, formació i suport tècnic. La col·laboració entre AIS Vision Systems i OPERON va començar el setembre de 2021 i el projecte es va completar a l’octubre de 2021. Durant tot el procés, AIS Vision Systems va demostrar el seu compromís amb l’excel·lència i la seva capacitat per superar qualsevol desafiament que sorgís.

OPERON recomanaria sense cap dubte a AIS Vision Systems a altres empreses que busquin solucions de verificació d’etiquetes d’alta qualitat. L’experiència amb AIS Vision Systems ha estat excepcional, amb un suport constant i una resposta a totes les consultes i contratemps que van sorgir durant el projecte. La disposició d’AIS Vision Systems per col·laborar i desenvolupar nous projectes, així com les millores en la interfície d’usuari i la facilitat de configuració, els converteixen en el soci ideal per a qualsevol empresa que busqui millorar la qualitat i precisió en la verificació d’etiquetes.

 

En resum, la implementació de la solució de verificació d’etiquetes d’AIS Vision Systems va permetre a OPERON complir amb els alts estàndards de qualitat exigits pels seus clients en el sector sanitari. La capacitat d’inspeccionar el 100% de les etiquetes i cintes impresses, juntament amb millores significatives en la qualitat d’impressió, ha posicionat OPERON com a líder en la seva indústria.